Как хора, които харесват статуквото, могат да бъдат мотивирани !

Тази година в периода 7-9 юли в Париж се проведе конференция на тема „Електронно фактуриране в Европа”. Събитието се състоя в Renaissance Paris Hotel Le Parc Trocadero.

Посланието на конференцията беше да се прекрати използването на хартиени фактури. Основна тема беше как хора от различни части на Европа преминават към електронните фактури, като избират най-подходящия за тях продукт/пакет услуги.

Участниците и гостите на програмата имаха възможност да се запознаят с новостите в тази област и бяха провокирани да преосмислят съмненията си от преминаването към електронно фактуриране. Една от целите на конференцията беше гостите й да обмислят готовността си да заменят хартиените фактури изцяло с електронни, както и да се запознаят с различните варианти на пазара, за да изберат най-подходящото за техния профил.

В Париж беше засегната и интересната тема за това как хора, които харесват статуквото, могат да бъдат мотивирани да преминат към новите технологии (електронно фактуриране, вместо фактури на хартиен носител), за да спестят ресурс и спечелят нови клиенти, предлагайки им по-добри условия и услуги. Тоест какви предизвикателства стоят пред мениджърите, отговорни за преминаването на една компания изцяло към електронно фактуриране.

Разбира се, сред темите на конференцията намери място и дискусия за условията в отделните страни, както и законовите предпоставки за безпроблемна работа с електронни фактури.

Конференцията в Париж е едно от многото събития, посветени на електронното фактуриране в Европа. През октомври тази година предстои друг много интересен конгрес в Мюнхен, в който ще вземат участие представители на големи компании, предлагащи услуги в сферата на електронното фактуриране. За повече информация за конгреса в Мюнхен: http://www.e-paydocs.com/blog/2010/6-ti-evropejski-kongres-za-elektronno-fakturirane-/

Публикувано: Септ. 15, 2010

Автор: Стефанова

Следваща: Върши ли работа? и Колко струва?

Предишна: Електронни платежни документи – лесно и бързо

Bookmark and Share

Публикации

  1. http://www.e-paydocs.com/blog/2010/6-ti-evropejski-kongres-za-elektronno-fakturirane-/
За да коментирате публикацията, трябва да сте влезли в профила си. Можете да се регистрирате от тук.