Вход

Забравена парола
Безплатна регистрация
Цени

Индивидуални решения за Електронно фактуриране!

✔ За компании, имащи специфични нужди или желаещи да използват собствени системи за Електронно фактуриране, предлагаме индивидуални решения!

Използване на online системата www.e-Docs.bg!

✔ Подходящо за потребители, чиито изисквания се покриват от услугите на системата
www.e-Docs.bg, предлагани online.

Какво Ви дава e-Docs.bg?

Спестявате ресурс

Спестявате ресурс

Единственият недостатък на електронното фактуриране е, че изисква от нас желание и готовност да инвестираме мъничко усилия за промяна на модела на работа. А предимствата са безспорни и са много и са във всички възможни аспекти!

Опазвате природата

Опазвате природата

Случвало ли Ви се е да отсечете дърво? Възможно е! Ако няколко години сте издавали по няколко стотин фактури на хартия, значи сте отсякли първото си дърво и то не какво да е, а дърво на което са били нужни пет-шест години, за да порасне!

Форум

Електронен подпис, 5 коментар(а) от Койчо Коев: Здравейте, След подновяването на електронния ми подпис миналия месец, e-docs ... нови платежни документи към НАП, 4 коментар(а) от нора генчева: e-Docs.bg Support Коригирани са Ще бъде ли добавена и ... Актуализирани ли са новите сметки на НАП в БНБ за платежните ?, 3 коментар(а) от ПК НАРКООП ВЪЗХОД: Актуализирани са! Нови са платежните вече! В полето Вид плащане ...