6-ти Европейски конгрес за електронно фактуриране и електронно плащане

На 11-13 октомври тази година за шести пореден път ще се проведе Европейският конгрес за електронно фактуриране и електронно плащане. Събитието ще се състои в Hilton Munich Park Hotel в Мюнхен, Германия.

В конгреса ще вземат участие над 350 специалисти от сферата на електронното фактуриране, електронното плащане и електронните документи. Очакват се гости от над 30 страни. Идеята е участниците да имат възможност да обменят опит и идеи, да завържат контакти, както и да се информират за новостите в бранша.

През първия и втория ден са предвидени конференция и изложба, на която 27 водещи на пазара за електронни документи фирми ще представят своите решения и спектър от услуги. Дискутирано ще бъде състоянието на електронното фактуриране, електронното плащане и възможности за развитие и подобрение. Конгресът ще завърши с форум на оператори на електронни фактури.

Допълнително по време на конгреса ще бъдат организирани кръгли маси и дискусии, свързани с електронните фактури в ЕС, потенциала на електронните фактури за подобряване на ефективността и оптимизация на работния процес и др.

На вниманието на гостите ще се предоставят анализи, но също така и конкретни предложения как да се възползват от предимствата на електронните документи. На фокус ще са правни въпроси, правителствени програми за насърчение на преминаване към електронно фактуриране.

Една от темите, които ще бъдат представени е електронно плащане в региона на Централна и Източна Европа.

За участие в конгреса е необходимо да се регистрирате на посочения адрес:

http://www.expp-summit.com/

Публикувано: Авг. 5, 2010

Автор: Александър Симеонов

Следваща: Повече електронни фактури – да, но най-вече в големите компании!

Предишна: Електронното фактуриране е бъдещето

Bookmark and Share

Публикации

  1. http://www.expp-summit.com/
За да коментирате публикацията, трябва да сте влезли в профила си. Можете да се регистрирате от тук.