Вход

Забравена парола
Безплатна регистрация
Цени

Индивидуални решения за Електронно фактуриране!

✔ За компании, имащи специфични нужди или желаещи да използват собствени системи за Електронно фактуриране, предлагаме индивидуални решения!

Използване на online системата www.e-Docs.bg!

✔ Подходящо за потребители, чиито изисквания се покриват от услугите на системата
www.e-Docs.bg, предлагани online.

Какво Ви дава e-Docs.bg?

Спестявате ресурс

Спестявате ресурс

Единственият недостатък на електронното фактуриране е, че изисква от нас желание и готовност да инвестираме мъничко усилия за промяна на модела на работа. А предимствата са безспорни и са много и са във всички възможни аспекти!

Опазвате природата

Опазвате природата

Случвало ли Ви се е да отсечете дърво? Възможно е! Ако няколко години сте издавали по няколко стотин фактури на хартия, значи сте отсякли първото си дърво и то не какво да е, а дърво на което са били нужни пет-шест години, за да порасне!

Форум

Грешка при пускане на фактура -Избраната операция е недостъпна, 1 коментар(а) от angel venkov: Това ми излиза при пускане на фактура... нямах проблеми до ... Фактура на Английски, 2 коментар(а) от Нейчо Попов: Здравейте, Има ли начин за издаване на фактура на Английски ... Кредитно известие - промяна адрес и МОЛ, 2 коментар(а) от Svetoslav Stanchev: Справих се - първо поправих данните във фактурата (въпреки, че преди ...