Вход

Забравена парола
Безплатна регистрация
Работа в online системата
Подходящо за потребители, чиито изисквания се покриват от услугите на системата
www.e-Docs.bg, предлагани online.

Всички услуги, предлагани от системата www.e-Docs.bg се използват online напълно безплатно. Няма ограничения за обеми, брой електронни фактури или документи, брой фирми и т.н. След лесна и бърза безплатна регистрация, потребителите получават достъп online до пълната функционалност на системата при спазване на „Общите условия” за ползване на сайта и услугите!

Погледнете в електронното бъдеще!

Започнете да изпращате и приемате Електронни фактури!

За компании, имащи специфични нужди или желаещи да използват собствени системи за Електронно фактуриране, предлагаме индивидуални решения!

Какво Ви дава e-Docs.bg?

Спестявате ресурс

Спестявате ресурс

Единственият недостатък на електронното фактуриране е, че изисква от нас желание и готовност да инвестираме мъничко усилия за промяна на модела на работа. А предимствата са безспорни и са много и са във всички възможни аспекти!

Опазвате природата

Опазвате природата

Случвало ли Ви се е да отсечете дърво? Възможно е! Ако няколко години сте издавали по няколко стотин фактури на хартия, значи сте отсякли първото си дърво и то не какво да е, а дърво на което са били нужни пет-шест години, за да порасне!

Форум

СУПТО и "електронен кочан", 1 коментар(а) от Таньо Танев: Може ли да отнесем фактурите, които се издават на тази ... СУПТО, 1 коментар(а) от Таньо Танев: Здравейте e-docs.bg, Полвам вашите услуги от години, в старата ... СУПТО, 1 коментар(а) от АРН ФИНАНС: МОЖЕЛИ ВАЩЕ ФАКТУРИ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ С-НО НАРЕДБАТА ЗА КАСОВИ ...